Even voorstellen

Graag stel ik mij aan je voor. Mijn naam is Monique Willemse. Na jaren ervaring in de commerciële branche en zakelijke dienstverlening merkte ik dat ik mijn intuïtieve kwaliteiten meer wilde ontwikkelen. Dichterbij de mensen staan en meer voor ze kunnen betekenen. Zelf al jaren positieve ervaring met voetreflexmassage en daardoor mij gaan verdiepen in de voetreflexologie. Werd hier enorm nieuwsgierig van omdat het positief bijdraagt aan het herstellend vermogen van lichaam en geest.

Zo kwam Total Health Acadamy op mijn pad en ben ik begin 2016 enthousiast begonnen aan de 3 jarige HBO opleiding tot VoetreflexPlus Therapeute om 30 september 2018 de opleiding succesvol af te mogen ronden. De ‘Plus’ in de opleiding, staat voor de Westerse en Chinese Voetreflexologie. De opleiding heeft mij veel kennis en massagetechnieken geleerd die ik met veel plezier in mijn praktijk Moon Voetreflexmassage toepas.

“Volg je gevoel”. Ik ben zelf hooggevoelig en zie dit als een kwaliteit die ik bij mijn behandelingen gebruik om in te kunnen voelen wat voor jou als cliënt nodig is. De massage is hiermee op maat voor jou en sluit aan bij jouw persoonlijke behoefte.

Naast de opleiding geef ik, op vrijwillige basis, ontspanningsmassages bij Inloophuis Pisa in Hoorn. Een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten. Dankbaar om mijn ervaring daar te kunnen delen.