Tarieven en vergoedingen

Volwassenen    
Intakegesprek en Voetreflexmassage 75 minuten € 65,00
VoetreflexPlus behandeling 45 minuten € 55,00
  45 minuten € 55,00
Energetische massage (Chakra-, aura-,
zonnevlecht-, metamorfose- of polariteitsmassage
45 minuten € 55,00
     
Kinderen (t/m 11 jaar)    
Intakegesprek en ontspanningsmassage 60 minuten € 55,00
Klachtgerichte VoetreflexPlusmassage 45 minuten € 45,00
     
     

Prijswijzigingen voorbehouden. Behandelingen uitsluitend op afspraak.

Er kan per pin betaald worden. U krijgt de factuur per mail van mij opgestuurd.

Annulering

Wanneer de afspraak toch niet door kan gaan, kan deze uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos afgezegd worden. Bij een te late annulering zal de verzuimde of niet tijdig afgezegde afspraak echter alsnog in rekening worden gebracht.

Vergoedingen

De VoetreflexPlus behandelingen die ik geef worden mogelijk (deels) vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Of u een vergoeding krijgt en wat de hoogte daarvan is, is afhankelijk van uw verzekeraar en polis. Over vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering betaalt u geen eigen risico.

Voetreflexologie valt onder alternatieve/complementaire geneeswijzen. Een doorverwijzing vanuit een huisarts is hierdoor niet nodig.

Moon Voetreflexmassage is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT) en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBZC).

Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars die behandelingen via de VNRT vergoeden.

Wettelijk is vastgelegd wat goede zorg inhoudt en wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg; WKKGZ.

Heeft u een klacht over de behandeling, schroom dan niet om dit persoonlijk met mij te bespreken. Samen kijken we naar een oplossing. Komen we er samen niet uit dan kunt u contact opnemen met de beroepsvereniging de VNRT. Meer informatie hierover kunt u vinden op de site van de VNRT. https://www.vnrt.nl/clienten/klachtenregeling/

Desgewenst kunt u vervolgens gebruikmaken van een gratis en onafhankelijke klachtenfunctionaris van de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg(SCAG). Deze ondersteunt u bij het formuleren van uw klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen.

 

                   

 

Cadeaubon

Leuk om te krijgen, lief om te geven. Bij Moon Voetreflexmassage wordt de cadeaubon naar wens voor je gemaakt en feestelijk ingepakt. Informeer naar de mogelijkheden.